De Rodeo bank, een bestseller uit de Rodeo serie van BePureHome. Door de verschillende mogelijkheden qua afmeting, stof en kleur past hij binnen elk interieur.

Maak hem helemaal naar smaak door te kiezen voor de gladde zitting, of voor de variant met een ingestikt zitkussen, wat de bank een klassiek tintje geeft.

De Rodeo banken zijn leverbaar in een 1,5-zits, 2,5-zits, 3-zits, hoekuitvoering of daybed. Ongeacht de grootte van jouw huis of woonkamer, de bank past altijd.

Nu tijdelijk met 15% korting op elke Rodeo bank, Rodeo Daybed en Rodeo Fauteuil van BePureHome. Deze actie is geldig tot en met dinsdag 30 juni 2020.

Ben je benieuwd geworden en wil je alvast een kijkje nemen? Kijk dan in deze catalogus welke bank het beste bij jou past, of kom bij ons in de winkel proef zitten! Op 2e Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn wij ook gewoon geopend van 11.00 tot 17.00, dus u bent van harte welkom.

Actievoorwaarden.
• De actie start op vrijdag 29 mei en loopt tot en met dinsdag 30 juni 2020.
• We streven ernaar om orders binnen 6-10 weken na het plaatsen van de order uit te leveren. Door drukte kan dit uitlopen.
• Orders kunnen in deze periode niet gewijzigd of geannuleerd worden.
• Alleen Rodeo banken, daybeds en fauteuils doen mee aan de actie.
• Overige producten van BePureHome zijn uitgesloten van de actie.