Het Fameus Wonen team bestaat uit 10 toegewijde professionals met een grote passie voor interieur! Iedereen is zeer gedreven in zijn of haar taken en met maar één doel, om de bezoekers van onze winkel een geweldige ervaring te geven in al het moois wat wij hier hebben staan. Van banken tot eetkamertafels en van belichting tot de meest mooie accessoires voor thuis!

Judith

Eigenaar

Mijn naam is Judith en ik ben al ruim 25 jaar werkzaam binnen dit bedrijf en sinds 2014 eigenaar van Fameus Wonen. Het leuke aan dit werk vind ik mensen adviseren zodat we samen kunnen werken naar een mooi eindresultaat met een echt thuisgevoel. In mijn spaarzame vrije tijd bespeel ik de klarinet in een orkest. Ook hardloop ik bij een atletiekvereniging en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Favoriete product: de Elly eetkamerstoel.

Ruben

Eigenaar

Hallo, ik ben Ruben en ben al 20 jaar werkzaam in dit superleuke bedrijf. Sinds 2014 ben ik, samen met mijn zus Judith, eigenaar van Fameus Wonen. Naast mijn leidinggevende functie vind ik de klanten adviseren nog altijd het leukst om te doen. Dat zij na een aankoop superblij de winkel verlaten geeft mij elke keer weer een goed gevoel. Naast mijn werk zit ik bij een netwerkorganisatie genaamd RoundTable. Ook fiets ik graag op mijn mountainbike om sportief bezig te blijven. Mijn gezin geef ik graag de meeste aandacht. Favoriete product: Xooon bank.

Hans

Grondlegger

Samen met mijn broer Guus ben ik de grondlegger van dit mooie familiebedrijf. Mijn kinderen hebben deze woonwinkel in 2014 overgenomen, maar dat wil niet zeggen dat ik helemaal niets meer doe. Vaak kom ik nog graag helpen om klanten een goed advies te geven voor  nieuwe meubels in hun huis.  Helemaal het bedrijf loslaten kan ik (nog) niet en vind het dan ook veel te leuk om rond te lopen met klanten in de winkel. Wanneer ik niet in de winkel ben, fiets ik graag. Tevens geniet ik erg van mijn 5 kleinkinderen. Favoriete product: Twice relaxfauteuil

Tamara

verkoopmedewerker

Al 2002 ben ik in dienst bij Fameus Wonen als verkoopmedewerker. Doordat er een grote diversiteit aan klanten is in de winkel is er nooit één dag hetzelfde. Bovendien is er een grote variatie aan werkzaamheden zodat mijn werk lekker afwisselend blijft. Klanten die helemaal blij de winkel uitlopen maken mijn dag weer volmaakt! Wanneer ik vrij ben besteed ik veel aandacht aan mijn gezin. Favoriete product: productnaam.

Coby

Verkoopmedewerker

Sinds 2007 ben ik werkzaam in dit familie bedrijf. Het werk vind ik nog steeds erg leuk, afwisselend en het geeft een goed gevoel om mensen te helpen bij de keuze van een meubel, tot accessoires die het interieur weer opfrissen. Favoriete product: productnaam.

Jaap

Chauffeur / bezorger

Sinds 1997 ben ik werkzaam als chauffeur, bezorger en magazijnmedewerker. Mijn baan heeft veel variatie en dat maakt het erg leuk. Ik heb ook gezellige collega’s waarmee je veel kunt lachen. Het leukste vind ik het bezorgen van meubels want dan laat je de klant altijd achter met een goed gevoel. Wanneer ik vrij ben, breng ik graag veel tijd door met familie en vrienden. Favoriete product: productnaam.

Jack

verkoopmedewerker

Sinds 2016 ben ik hier werkzaam als verkoper en adviseur. Het leuke aan dit werk is het contact met diverse pluimage van mensen en het adviesmatige aspect waarbij je klanten echt helpt in de zin van het woord. Een ongedwongen sfeer, interesse in de mens achter de klant en werken met veel humor! Vrije tijd? Wat is dat? Haha! Ik ben eigenaar van DrumcoachJack waar ik privédrumles geef aan kinderen van 7 jaar tot ouderen tot ver in de zestig. Verder geniet ik samen met mijn vriendin van de eenvoudige dingen in het leven en vakanties in ons geliefde Griekenland. Favoriete product: productnaam.

Ingrid

Verkoopmedewerker

Ik ben begonnen in 2016 bij Fameus Wonen als stagiaire. Na mijn stage ben ik hier komen werken als verkoper, interieuradviseur en administratief medewerker. In mijn functie vind ik het erg leuk dat er veel afwisseling in zit en dat ik echte, eerlijke gesprekken met mensen voer. Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook. In mijn vrije tijd geniet ik van het lezen van een boek, uitwaaien op het strand en reizen. Favoriete product: productnaam.

Ria

Administratie

Vele jaren ben ik al werkzaam voor Fameus Wonen als hoofdverantwoordelijke voor de administratie. Sinds mijn broers Hans en Guus als winkelier aan de gang gingen, ben ik de administratie gaan doen voor het bedrijf. Sinds Judith en Ruben de woonwinkel hebben overgenomen ben ik met mijn werkzaamheden verder gegaan onder hun hoede. Elke dag geniet ik weer van het werken met dit superleuke team! Mijn hond Cooper neem ik vaak mee naar het werk en in mijn vrije tijd maak ik met Cooper dan ook lange wandelingen. Verder maak ik mijn huis en tuin graag gezellig zodat ik veel vrienden en familie kan uitnodigen voor etentjes. Ook lezen doe ik veel en dans en muziekprogramma’s kijken op TV vind ik ook erg leuk. Favoriete product: productnaam.

Aron

verkoopmedewerker

Als stagiaire ben ik in 2017 hier begonnen en daarna ben ik in vaste dienst gekomen als verkoper, interieuradviseur en winkelstylist. Het mooie aan dit werk is het helpen van mensen en het creatief adviseren voor een mooi interieur. In mijn vrije tijd kijk ik graag films, spreek met vrienden af en houd van lekker eten. Favoriete product: productnaam.

Nils

Bezorger / magazijn

Sinds een aantal jaar ben ik  werkzaam bij Fameus Wonen als magazijnmedewerker en bezorger. Geen enkele dag is gelukkig hetzelfde en dat maakt en houdt het werk aangenaam. Gelukkig heb ik fijne collega’s waardoor het werk nog aangenamer is. Af en toe kan het erg druk zijn met vrachtwagens die bestelde meubels komen lossen waardoor het magazijn weer goed ingedeeld dient te worden. Muziek luisteren en modelbouw zijn mijn hobby’s. Favoriete product: productnaam.

Marcel

Bezorger / magazijn

Sinds 2019 ben ik werkzaam als bezorger en magazijnmedewerker. Het verbaast mij nog steeds hoe blij mensen reageren wanneer je de bestelde meubels komt afleveren. De blijdschap op de gezichten van de klanten maken het werk erg prettig! We krijgen dan ook altijd complimenten voor het uitpakken en neerzetten van de meubels, hoe leuk is dat?! Wanneer ik vrij ben doe ik graag gezellige dingen met mijn vrienden. Ook muziek luisteren en toeren in mijn auto doe ik graag. Favoriete product: productnaam.