Beste klanten,

Helaas hebben wij tijdelijk de deuren van onze showroom moeten sluiten op 15 december. Wij begrijpen de noodzaak en nemen hierin onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en klanten te waarborgen.

Natuurlijk willen wij u blijven helpen. Heeft u de perfecte bank gezien, maar wilt u kijken welke kleur goed past? Geen probleem, wij brengen de kleurstaal zo bij u langs. Zoekt u nog een leuk cadeau? Wij willen gerust met u meedenken. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken. Wij zijn te bereiken doormiddel van bellen, Whatsappen, WhatsApp video bellen, mailen of de chats van onze sociale mediakanalen. Tevens is er ook de mogelijkheid om via deze diverse mediakanalen een interieur en/of -stylingadvies aan te vragen.
Reeds in bestelling staande orders leveren wij gewoon uit.
Natuurlijk blijven wij u op al onze sociale mediakanalen inspireren betreffende de laatste woontrends en wij kijken er naar uit om jullie in het nieuwe jaar weer te mogen ontvangen.
Stay Safe & maak je huis gezellig!

Team Fameus Wonen 🧡
 
 

Contact met Fameus Wonen

Fameus Wonen
Industrieweg 7
1785 AG Den Helder

Onze openingstijden

In verband met de lockdown zijn wij momenteel gesloten tot nadere orde. Wel zijn wij telefonisch, via de e-mail en Whatsapp bereikbaar.

Maandag
13:00 – 17:45
Dinsdag
09:30 – 17:45
Woensdag
09:30 – 17:45
Donderdag
09:30 – 17:45
Vrijdag
09:30 – 17:45
Zaterdag
09:30 – 17:00
Zondag
Gesloten