Happy Costumer

Wij vinden het altijd heel erg leuk om te horen dat jullie blij zijn met je nieuwe Fameus-item thuis! Nog leuker dan het horen, is het zien. 

Dus ben jij blij met je Fameus-item thuis en vindt je het leuk om dit te laten zien? Scroll dan snel verder en doe mee om kans te maken op een cadeaubon ter waarde van €50,-! 

Win een cadeaubon!

Ben jij ook zo blij met je nieuwe Fameus-item in huis? Wij vinden het altijd erg leuk om te zien waar dit staat! Dus heb jij iets moois van ons thuis staan waar je blij mee bent en wil je dit graag laten zien? Plaats dan openbaar een foto ervan op je Instagram, tag ons, maak gebruik van de hashtag #thuismetfameus of plaats een positieve review op de Fameus Wonen Facebook met jou foto en maak kans op een cadeaubon!

Per maand verloten we onder alle inzendingen een cadeaubonnen ter waarde van €50,- die vrij bij ons te besteden is! 

Voorwaarden
* Volg ons via Instagram en/of vindt ons leuk op Facebook om kans te maken

* Actie is geldig per maand. Op de laatste dag van de maand wordt via onze story op Instagram en Facebook de winnaar bekent gemaakt. De winnaar moet dan contact met ons opnemen om een afhaal afspraak te maken.

* Stuur je liever je foto in? Dat mag ook! Dit kan via de mail naar info@fameuswonen.nl tav Ingrid of naar onze WhatsApp 0615655964. Vergeet hierbij niet je naam te vermelden.

* Door mee te doen aan deze actie geef je toestemming om je foto te gebruiken op onze social media kanalen en onze website.