Om er voor te zorgen dat de meubelen die je hebt aangeschaft ook mooi blijven, is het verstandig om de juiste onderhoudsproducten hiervoor te gebruiken. In onze winkel bieden wij een ruim assortiment aan van meubelverzorgingsproducten voor hout, leder, textiel en natuursteen. Dit zorgt ervoor dat bij ieder meubelstuk het juiste onderhoud gebruikt kan worden. Wil je meer weten over de verschillende meubelverzorgingsproducten, vraag het dan aan één van onze medewerkers in de winkel! Zij kunnen alle vragen beantwoorden over alle verschillende soorten onderhoudsproducten van zeer hoge kwaliteit.

All-in-house verzekering
Een nieuwe zithoek is een kostbaar bezit waar je jarenlang van wilt genieten en het liefst zonder zorgen. All-in-house biedt 5 jaar lang zorgeloos genieten aan met de unieke All in House service. Een optimale service en snelle actie op een klachtmelding, zelfs wanneer het naar de letter geen garantiemelding zou zijn. Op het snijvlak waar garantie overgaat in service, biedt All in House Service de uitkomst. De mogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen.

Wil je meer weten over de All-in-house garantie, vraag het dan aan één van onze medewerkers in de winkel! Zij kunnen alle vragen beantwoorden over dit unieke product.