Om er voor te zorgen dat de meubelen die je hebt aangeschaft ook mooi blijven, is het verstandig om de juiste onderhoudsproducten hiervoor te gebruiken. In onze winkel bieden wij een ruim assortiment aan van meubelverzorgingsproducten voor hout, leder, textiel en natuursteen. Dit zorgt ervoor dat bij ieder meubelstuk het juiste onderhoud gebruikt kan worden. Wil je meer weten over de verschillende meubelverzorgingsproducten, vraag het dan aan één van onze medewerkers in de winkel! Zij kunnen alle vragen beantwoorden over alle verschillende soorten onderhoudsproducten van zeer hoge kwaliteit.

Protexx
De droom van een ieder die een nieuwe bank, zithoek of relaxfauteuil koopt, is een vlekkeloos lange levensduur. Helaas blijkt dit maar al te vaak een droom te zijn. Een vlek die niet meer te verwijderen is, blijft een ergernis. Hierop biedt Protexx de ultieme oplossing voor alle zitmeubelen gestoffeerd met leder, meubelstof of leatherlook. Jarenlange bescherming tegen snel indringen van vuil en vloestof, gecombineerd met de professionele ondersteuning op het moment dat je het zelf niet lukt om de vlek te verwijderen. Wij geven je in de winkel graag meer uitleg over dit product.

 

All-in-house verzekering
Een nieuwe zithoek is een kostbaar bezit waar je jarenlang van wilt genieten en het liefst zonder zorgen. All-in-house biedt 5 jaar lang zorgeloos genieten aan met de unieke All in House service. Een optimale service en snelle actie op een klachtmelding, zelfs wanneer het naar de letter geen garantiemelding zou zijn. Op het snijvlak waar garantie overgaat in service, biedt All in House Service de uitkomst. De mogelijkheid om klachten op te lossen die niet binnen de reguliere service vallen.

Wil je meer weten over de All-in-house garantie, vraag het dan aan één van onze medewerkers in de winkel! Zij kunnen alle vragen beantwoorden over dit unieke product.