Wanneer je een meubel of accessoire hebt aangeschaft bij Fameus Wonen dan heb je uiteraard garantie op je product. Het kan helaas voorkomen dat er een defect is of ontstaat aan je aangekochte product. Fameus Wonen staat ervoor dat een aangekocht product in goede staat is en bij normaal gebruik goed blijft werken. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dit toch niet het geval, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Dit kan bijvoorbeeld zijn herstel of vervanging van het product. Wanneer je een klacht hebt dan zullen we deze binnen 5 dagen in behandeling nemen en serieus gaan bekijken. Samen met jou zullen wij tot een passende oplossing komen.

Vul het onderstaande formulier graag zo volledig mogelijk in, foto’s zijn noodzakelijk om de klacht goed te kunnen behandelen. We ontvangen graag een overallfoto en een detailfoto van het product. Ook een foto van de bon bespoedigt de behandeling van de klacht!

  • Max. bestandsgrootte: 14 GB.
  • Max. bestandsgrootte: 14 GB.

*Let op, wanneer u een foto groter dan 258mb instuurt, komt deze niet bij ons aan. Uw service melding kan dan ook niet bij ons in behandeling worden genomen.