Fameus Wonen is een echt familiebedrijf en al 35 jaar een begrip in de regio Noord Holland! Maar liefst 3 etages (5.000m2)  met een compleet aanbod op het gebied van wonen. We zijn gelegen op de rand van het Ravelijncenter in Den Helder, waar je gratis voor de deur kan parkeren. Met een ervaren verkoopteam adviseren wij je graag over de vele mogelijkheden op het gebied van wonen. Bekijk de vele woonmerken onder één dak en laat je verrassen. Bovendien staat het gratis kopje koffie of thee altijd voor je klaar! Bij deze geven wij je alvast een impressie van de vele verschillende meubels en accessoires in onze woonwinkel.

Fameus Wonen

Fameus Wonen is al 35 jaar de woonwinkel in de regio Noord Holland en daardoor niet meer weg te denken! Maar liefst 3 etages met een compleet aanbod op het gebied van wonen. Van banken tot fauteuils en van lampen tot allerlei woonaccessoires. 

Met enorm enthousiaste, ervaren en gedreven woonprofessionals hebben wij al ontelbare woondromen van klanten  weten waar te maken. De woonwensen van de klanten worden dan ook goed in kaart gebracht en zodoende kunnen wij de klanten op de juiste wijze helpen, informeren en adviseren.

De vele prachtige woonmerken staan in de ruime winkel mooi geëtaleerd zodat je op je gemak de winkel kunt doorlopen. Fameus Wonen is gelegen op de rand van het Ravelijncenter in Den Helder waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Voor de minder-validen is er een lift aanwezig. Breng je een bezoek aan onze woonwinkel dan staat het kopje koffie of thee altijd klaar en zullen onze woonprofessionals je graag te woord staan!