Bank Annabelle

Bij het model Annabelle maakt Room108 de optimale mix tussen een landelijk en modern design. Brede leuningen en dikke rugkussens, afgewerkt met strakke naar buiten gestikte randen en naden. Dit geeft de Annabelle een luxe uitstraling. 

 

Zowel de zitkussens als de rugkussens zijn goed gevuld met een heerlijk zachte vulling. In de zitkussens zit een mix van GQ Foam, synthetische watten en siliconen sticks. De rug bestaat uit een dubbele laag kussens waardoor het zitten wel heel erg comfortabel wordt.

Door de dubbele kussens in de rug is het een ideale bank om op te zitten, maar ook lekker om op te liggen! De lendenkussens kunnen aan de kant worden gelegd om voor een ieder de ideale zitdiepte te creëren.

 

 

 

Er zijn vele mogelijkheden qua maten, stoffen, uitvoeringen en kleuren. Deze uitvoering van de Annabelle is uitgevoerd in een hippe velvet stof. Velvet geeft een warme en tegelijkertijd chique uitstraling aan je interieur. Doordat deze stoffen soepel, zacht en een subtiele glans hebben, worden ze nog altijd gezien als een luxe en rijkte stof. Bovendien is velvet (of fluweel of velours)  dé trend momenteel in de meubelbranche. Zo is het een echte eyecatcher in jouw woonkamer. 

 

 

 

 

Het is dus duidelijk, deze bank heeft een hoop verschillende opties. Heb je een grote woonkamer? Dan kan deze bank in een prachtige u opstelling waardoor het een prachtig groot gebaar is. Maak het compleet door er een vloerkleed bij te leggen en creeer ene eiland. Dit zorgt er gelijk voor dat je de ruimte doorbreekt. Zet de voorpoten van de hoekbank op het vloerkleed om er voor te zorgen dat het echt één geheel wordt.