Wat is er met Bertil van Beek aan de wand?

Fotograaf Bertil is altijd in beweging.

De bijzondere situatie die zich in de wereld afspeelt geeft hem de gelegenheid om zijn creativiteit te verbreden. Hij doet dat door zijn prachtige werken een plek te geven als wanddecoratie.

Bij Fameus Wonen in Den Helder vond Bertil van Beek twee passende wanden voor zijn creatieve werken. Deze zijn dus bij ons in de winkel te bewonderen!


De foto zijn 70 x 70cm en gemaakt op geborsteld aluminium. Zo komen de foto’s extra tot hun recht! Deze heeft u al aan de muur hangen voor €249,-.

Bent u op zoek naar een andere foto? In overleg kunnen zijn werken voor u in andere uitvoeringen custommade aangeleverd worden.
Benieuwd naar meer van Bertil zijn werken? Neem een kijkje op zijn website www.bertilvanbeek.nl

of volg hem op instagram @bertilvanbeek 

 

Over Bertil 

Over Bertil

Bertil van Beek (1965) is als zelfstandig freelance fotograaf werkzaam binnen de zakelijke markt: reclame- , foto-, tekst-, ontwerp- en communicatiebureau’s. Maar ook rechtstreeks aan grote en kleinere bedrijven in alle mogelijke bedrijfstakken, van horeca tot dienstverlening, van landbouw tot ontwikkelingsmaatschappij en meer… (zie onder ‘Opdrachtgevers & Publicaties’)

Voor particulieren beperkt hij zich tot Bruidsfotografie. (Overigens met érg veel plezier en altijd vól enthousiasme!)

Hij doorkruiste in de periode 1999 t/m 2014 de provincie Noord Holland om in opdracht van een uitgeverij journalistieke beelden te leveren ten behoeve van diverse kranten. Ook verzorgde hij de zakelijke portretten voor bijvoorbeeld de Glossy Magazines ‘Noord-Hollandse Zakenvrouwen’ en ‘Noord-Hollandse Zakenmannen’.

Hij fotografeerde ‘de armsten’ (AIDS-weesjes in Zuid-Afrika, zigeuners in Roemenië) maar ook ‘de rijken’ en ‘alles wat daar tussen in zit’. En dat is nu precies wat hij zo boeiend vindt aan zijn werk als fotograaf…

Van bedrijfsfotografie tot trouwreportage, van locatie-shoot tot buitenlandse reportage voor een internationale hulporganisatie, van portret tot journalistiek… Altijd luidt zijn credo: ‘Professionele apparatuur en goede techniek zijn vanzelfsprekend. Enthousiasme, oog voor detail en creativiteit een absolute must!’

In 2015 werd een aangrijpende serie uit Bertil’s werk ‘Roxanne’ (zie onder Projecten) door een internationale vakjury bekroond: EISA Maestro Photo Award 2015/2016.
Nationaal Winnaar én Internationaal BRONS met een awarduitreiking in Berlijn. 

Ook bij de Masters of Dutch Wedding Photography was Bertil award-winning!