Vandaag in het zonnetje, de Giorno bank van Urban Sofa. 

 

 

 

Deze bank heeft vele verschillende mogelijkheden! Dit maakt het een heerlijke lifestyle sofa met een perfect balans tussen uitstraling en comfort. 


 

 

 

Stofcollectie

Jouw nieuwe bankstel, fauteuil of eetkamerstoelenset wordt pas echt helemaal voor jou met een keuze uit maar liefst 200+ meubelstoffen en verschillende ledersoorten.

Kies de stof die bij jou past en wij gaan voor je aan de slag. Welke stof je ook zoekt, door het ruime aanbod slaag je voor iedere stijl en elk interieur. Neem eens een kijkje in onze complete stoffencollectie of kom de stoffen in het echt bewonderen.

Giorno Sofa

Een heerlijke lifestyle sofa met een perfecte balans tussen uitstraling en comfort. De strak afgewerkte leuningen geven de Giorno een stoer karakter. Een echte topcreatie voor ieder interieur.

De strak afgewerkte leuningen geven de Giorno een stoer karakter. De diepte van maar liefst 104cm zorgt voor een heerlijke lounge-ervaring. Hierbij is ook een actievere zit mogelijk met het gebruik van de optionele bijpassende lendekussens. Daarnaast heb je de keus uit 3 type zitcomfort. De standaard geleverde “Comfort Seat” zitkussens kunnen naar wens worden vervangen door stevigere HS zitkussen, of voor onze exclusieve Latex Vlokvulling voor de ultieme loungebelevenis.

Een kwaliteitsbank uit het hogere prijssegment, nu zeer betaalbaar. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties hier.

Uitvoeringen


Kortom een bank met vele mogelijkheden!

Kies voor een gladde rug, een rug met een diamant stiksel. Het diamant stiksel zit aan 1 zijde, dus mocht u dat willen kunt u altijd de kussens omdraaien zodat je in een handomdraai de look hebt van een totaal andere bank.

 

Maak hem helemaal af door een rolkussen of zijkussen om lekker tegen aan te hangen na een lange dag.

Of doe eens anders en kies voor een leuk dienblad in het midden van uw bank. Omdat deze volledig is doorgestooffeerd aan de zijkant, is hij ook heel goed te gebruiken als salontafel of bijzettafel. Het leuke hieraan is dat je bovendien van opstelling kan wisselen, wil je er nog een element tussen of juist er eentje tussenuit, het kan allemaal.

Ben je benieuwd geworden en wil je weten hoe die zit? Kom bij ons in de showroom proefzitten! 
Je vindt hem bij de trap bij de balie omhoog!