Zomers genieten met de Indi relaxfauteuil voor buiten!

De Indi relaxfauteuil voor buiten heeft een stijlvolle en nonchalante uitstraling. Dit is verreweg de meest comfortabele en eigentijdse relaxfauteuil die nu ook voor buiten beschikbaar is. De relaxfauteuils van het kwaliteitsmerk Chill Line staan bekend om hun nonchalante uitstraling en bovenal optimaal lounge comfort! Met deze stoel kun je ultiem van de zomer genieten. 

 

De rug en het voetgedeelte zijn afzonderlijk manueel van elkaar te verstellen. De verschillende mogelijkheden in gasveer licht (60-80KG), medium (80-100KG) en zwaar (100-120KG) maken de stoel voor iedereen gebruiksvriendelijk.

Over de weersinvloeden zijn ook nagedacht. De grof geweven polyester stof Seina is namelijk 100% waterafstotend en daardoor uitermate geschikt voor buiten. Niet alleen is de stof waterdicht maar ook krijgt hij een kleurechtheid cijfer 8 van de 8! Dit betekent dat de kleur van de stof langer mooi blijft.

Toch liever deze prachtige aanwinst extra beschermen? Gebruik dan de bijbehorende hoes (€158,-). Wel raden wij aan om de fauteuil in de herfst- en winterperiode binnen of onder een overkapping te plaatsen.

Stof Seina is leverbaar in de kleuren antracite, ocre en taupe.

Voor meer comfort zijn een hoofdkussen (€100,-) en gestoffeerd tafelblok (41x41x40 cm, €198,-) optioneel. Uiteraard kunnen deze in dezelfde stof en kleur worden geleverd en dragen dan ook dezelfde eigenschappen wat betreft waterdichtheid en kleurechtheid.

De stoel heeft een zitdiepte van 55 cm, een zithoogte van 45 cm, een zitbreedte van 80 cm en een rughoogte van 80 cm.

De prijs van deze fantastische stoel is €1.198,-

Kom proefzitten

Zie jij jezelf al relaxen in deze luxe relaxfauteuil deze zomer? Kom snel proefzitten bij onze showroom!