In de meubelbranche zien we momenteel veel velours stoffen, maar voor wie deze glanzende stof nog net iets te gewaagd vindt is de adore stof een mooie uitkomst! De adore meubelstof is namelijk het zusje van het velours maar de microvezel haartjes zijn net iets korter afgesneden waardoor de stof matter is en licht gemêleerd oogt.

Adore stof wordt vaak onderschat en verwacht als kwetsbaar. Echter is het tegendeel waar. De stof is enorm sterk en onderhoudsvriendelijk, om deze reden wordt de stof ook veel in horeca gelegenheden gebruikt. Adore is geweven van sterk polyestergaren. In vergelijking met geweven stoffen geeft breien extra rek en elasticiteit aan meubelstoffen, wat ideaal is voor het decoreren van zitmeubilair. Adore’s glans en wolkeneffect creëren een luxe uitstraling. De stof is bestand tegen licht, vocht en vuil. Wat het onderhoud betreft is een textielprotector ten alle tijden aan te raden, maar daarnaast is een droge microvezel genoeg om vuil tussen de haartjes van de stof vandaan te halen.

De stof voelt zacht aan en is daarom uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bank. Kies voor een gehele bank in deze stof of een elementenbank met verschillende stoffen waarin je de adore stof op delen van de bank toepast. Ook kun je ervoor kiezen om de bank in een andere stof te doen en een hocker te nemen in een bijpassende adore stof.

Een ander voordeel van deze stof zijn de vele kleuren waarin de stof beschikbaar is, dit zorgt ervoor dat er voor een ieder een kleur naar wens is. Bijvoorbeeld een aardetint, een donkere kleur maar ook felle, vrolijke kleuren. Met de adore stof is niets te gek! Breng bijvoorbeeld kleur in je interieur door je eetkamerstoelen in de adore stof in verschillende kleuren te nemen. Hierbij kun je kiezen voor contrasterende kleuren voor een speels effect of kleuren die in dezelfde kleurtinten liggen om meer rust te creëren.

 

Vind je een meubel toch nog even te gek, maar ben je wel overtuigd van de stof? Ook in sierkussens is deze stof goed toe te passen en kunnen ze jouw interieur net de finishing touch geven die je zoekt. Kortom, met deze stof is alles mogelijk.

Benieuwd geworden? In onze showroom hebben wij diverse meubelen staan waar de adore stof op is toegepast en daarnaast nog vele kleurstalen om doorheen te kijken. Zie het voorbeeld* hieronder voor een impressie.

*kleurverschillen kunnen voorkomen