Op zoek naar een uniek item voor aan de muur? Bij Urban Cotton Amsterdam vind je echt unieke items!


het platform voor creatief talent

Urban Cotton is een platform voor creatief talent, ontstaan in de creatieve en rauwe hotspot Amsterdam Noord. Zij bieden een unieke collectie van werken: van wandkleden tot schilderijen, foto’s en multi-mediawerken. Met de designs van Urban Cotton verwelkom je een creatieve en innovatieve sfeer in ieder vertrek. Of je er nou leeft, slaapt, eet, ontspant, feest, of werkt.  

Alle werken zijn ontworpen door creatief talent uit het netwerk van Urban Cotton. Doordat de creatieven de artistieke vrijheid krijgen, zijn zij in staat om het unieke verhaal achter ieder kunstwerk vast te leggen. Zo is elk design als het ware een handtekening van de ontwerper. Het bijdragen aan creatief talent is de missie van Urban Cotton. Dit doen zij door de kunstenaars een podium te bieden en door een vast percentage van de verkochte werken direct uit te keren aan de maker.

De collectie is divers en varieert in vorm van samenwerking met de artiest, maar ook in materiaalgebruik en oplage. Hierdoor kunnen wij unieke kunstwerken bereikbaar en betaalbaar maken voor een uiteenlopend publiek.

100% biologisch katoenen wandkleden

Urban Cotton biedt een unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van deze originele eyecatchers. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot industrieel en van landelijk tot modern. 

 

 

 

Ben je benieuwd geworden? Bij ons in de winkel hebben wij de prachtige werken van Urban Cotton Amsterdam hangen! Van fotowerken tot aan wandkleden, je kunt ze allemaal bij ons bekijken!

Je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de website van Urban Cotton Amsterdam.